Üdvözöllek a Blogon!

Ingyenes tippek trükkök
vállalkozók számára

Nagy Laura

Szia, Laura vagyok! Webdesigner és arculattervező

Akár csak most kezded, akár néhány éve foglalkozol már vele, nagy valószínűséggel ismered a letisztult, professzionális weboldal fontosságát. Tudom, hogy azt gondolod, egy ilyen weboldal nem biztos, hogy elérhető a számodra is. De azért vagyok itt, hogy segítsek ebben Neked. Az átlagos tervezési költségek töredékével juthatsz hozzá álmaid weboldalához a prémium sablonjaim segítségével.

Hogyan írj profi bemutatkozó szöveget
a vállalkozásodról

Kategória: TARTALOMMARKETING

Az egyik legnagyobb probléma, ahogy tapasztalni szoktam a legtöbb ügyfélnél és a weboldalakon egyaránt, a Bemutatkozó oldalak szöveges tartalma. Ezzel küzdenek a legtöbben, hogy pontosan mit is kellene ide írniuk.  Meglepő módon a “Rólunk” oldalnak, valójában nem rólunk kell szólnia, legalábbis nem olyan mértékben, mint azt egyébként gondolnánk.

A célom, hogy

lehetőséget adjak a most induló vagy növekvő vállalkozásoknak,
egy gyorsan elkészülő, és megfizethető profi weboldalra!

Ami új ügyfeleket és profitot termel…

Egésznap tudnék beszélni a weboldalak fejlesztéséről és annak fontosságáról egy vállalkozásra nézve, de ha már itt vagy biztos vagyok benne, hogy ezekről mind hallottál. Tudod, hogy ez fontos és már csak a megfelelő embert keresed, aki végigvezet ezen a folyamaton. Azért vagyok itt, hogy segítsek a vállalkozásod következő szintre emelésében, mert erre van most a legnagyobb szükséged.

Vissza a tetejére

Nagy Laura EV

Nyilvántartási szám: 51710903
Adószám: 68413268143
NAIH-126680

Adatkezelési Tájékoztató 

Általános szerződési feltételek