Miért a DIVIa legjobb weboldalépítő, szerintem

weboldal készítés

A DIVI a világ legszélesebb körében használt WordPress témája. A DIVI nem csak egy sablon, hanem egy weboldal-építő keretrendszer, amely lehetővé teszi, hogy kódolás nélkül gyönyörű és professzionális weboldalakat hozhass létre benne.

Vizuális szerkesztő funkció

A DIVI szerkesztő felülete egy teljesen új szintre emeli a WordPress alapú weboldalakat. Meglepő könnyedséggel és hatékonysággal rakható össze benne a weboldalad a Drag & Drop rendszernek köszönhetően.

A Drag & Drop oldalszerkesztő egy olyan vizuális kezelőfelület, amelynek a segítségével bárhova helyezhetsz elemeket, és bárhova mozgathatod, formázhatod őket és egyből látod, hogyan fog kinézni a weboldal a böngészőben. A szerkesztéshez mindössze rákell kattintani az elemekre és a felugró beállítási modulban kezelheted, beállíthatod a tulajdonságokat. Testreszabható vele a weboldal minden része.

A DIVI számos beépített funkcióval rendelkezik, mint a Galéria, Slider, Űrlapok, Feliratkozó űrlap, Szöveg blokkok, csúszkák, kinyitható fülek stb.

Az alábbi linken ki is tudod próbálni a szerkesztőfelületet egy előre elkészített oldalon: Link

DIVI előnyei

A korlátlan használat: egyetlen előfizetéssel időkorlát és weboldal korlát nélkül használható.

Egyszerű árképzés: Nincsenek rejtett költségek, egy egyszeri díj kifizetésével korlátlanul hozzáférünk a témához.

Állandó frissítések: A DIVI csapata folyamatosan dolgozik a szoftver fejlesztésén, és az egyszeri előfizetésünkkel ezeket a frissítéseket folyamatosan megkapjuk a jövőben is, hogy biztonságos és kompatibilis legyen a témánk a WordPress-el mindig.

30 napos pénzvisszafizetési garancia: ha úgy döntenél, hogy még sem vagy elégedett, akkor 30 napon belül kérdés nélkül visszafizetik a vételárat.

DIVI megvásárlása

Ha úgy döntesz, hogy magad vágsz neki a weboldalad elkészítésének akkor, két féle kondícióban tudod megvásárolni a DIVI-t. Éves előfizetéssel, vagy egy egyszeri előfizetéssel már örökre a Tiéd lehet. 🙂

A DIVI éves díja: 89$ /év

Az örökéletű licensz pedig: 249$

A csatlakozás teljesen kockázat nélküli, hiszen 30 napos pénz visszafizetési garanciát adnak, ha úgy érzed mégsem azt kaptad amit vártál.

Ha szeretnéd megvásárolni kattints ide.

Ha pedig szeretnéd magyar nyelven megtanulni a DIVI professzionálisabb használatát bátran ajánlom neked a WP Kurzus DIVI tanfolyamát, melyet ezen a linken érsz el: Divi tanfolyam .

Szeretném jelezni, hogy semmilyen együttműködésben, sem megállapodásban nem állok a WP Kurzus csapatával, csak szerintem nagyon jól felépített tananyagot készítettek a DIVI használatáról közérthető nyelven, ami hasznos információ lehet számodra.

Nagy Laura

A blogomban ingyenes tippeket és trükköket adok a most induló vagy feltörekvő vállalkozásoknak, hogy magasabb szintre vihessék az online megjelenésüket!

[

Indulásra kész, könnyen testreszabható weboldalak!

bizonytalan vagy? Bízd rám a weboldalad elkészítését!

Vásárold meg a DIVI-t és készíts te is profi weboldalt a vállalkozásodnak!

Bizonytalan vagy? beszéljük meg a kérdéseid!

Foglalj egy ingyenes 15 perces konzultációt!