DOLGOZZ VELEM!

Miben számíthatsz rám?

Segítek megvalósítani azt a megjelenést, amit megálmodtál a vállalkozásodnak!

medve-ikon

Arculattervezés

Ahogy ez emberek is rendelkeznek egyedi jellemzőkkel, úgy a vállalkozások is. Megnézzük mik a legfontosabb jellemzői a te vállalkozásodnak, amivel egyedivé tehetjük a vizuális megjelenését.

Mit tartalmaz?

Minden grafikai anyagot átadok PDF, SVG, PNG és JPG formátumban.

balna-icon

Weboldal készítés

Készen állsz, hogy a következő szintre emeld a vállalkozásod és megjelenj vele az online közönség előtt is? Vagy a meglévő oldaladon szeretnél egy ráncfelvarrást? Bízd rám a webdesign megtervezését és kivitelezését!

Mit tartalmaz?

Egy weboldal árazása összetett feladat, mivel nagy részben függ az igényeidtől. Részletes ajánlatot írok, hogy ha érdekelnek a folyamatok akkor átlásd, hogyan épül fel és mi mennyibe kerül.

szarvas-icon

Weboldal karbantartás

A weboldalad sosem egy kész termék. Ahhoz, hogy hosszútávon is stabilan működjön és tegye a dolgát a kitűzött céljaidnak megfelelően, gondoskodást igényel.

Mit tartalmaz?

Ha nem szeretnél bajlódni a fentiekkel, vagy esetleg úgy érzed nem tudnád magabiztosan menedzselni a honlapot, akkor ez a neked való választás.

kolibri

Print anyag tervezés

Imádok print anyagokat tervezni, látni ahogy fizikai valójában is megjelenik a design tervezés. Ha van már arculatod, bízd rám ezeknek a megtervezését is.

Amiket már terveztem:

Weboldal útmutató

Töltsd le és nézd meg, mik azok a kulcsfontosságú siker tényezők, amelyek befolyásolják egy weboldal sikerét!