egyedi design

tervezés a vállalkozásodnak!

Egy jó design következetes és emlékezetes

Nőként kiemelt fontosságú számunkra a stílusos megjelenés. Én a vállalkozásod megjelenését tudom vonzóvá tenni. Kifinomult, stílusos designt tervezek, amihez kapcsolódni akar a célközönséged.

A teljes folyamat egy stresszmentes kaland lesz mire elkészül az egyedi design a vállalkozásod számára. Legyen az egy komplett arculat, vagy weboldal. Bármelyikre is van szükséged elkötelezett stratégiai partnered leszek, hogy kiemeljük a vállalkozásod a tömegből. Ne kételkedj! Megérdemli a vállalkozásod a befektetést a stílusos megjelenésbe!

01

arculat tervezés

Mutasd be a szakértelmed és növeld a bevételed egy magával ragadó új arculattal. Egy jó brand magabiztossá, megjegyezhetővé és egyedülállóvá tesz.

02

webdesign tervezés

Legyen olyan honlapod, amire büszke vagy, impozáns a megjelenése és a leendő ügyfeleidet  is magabiztosan irányítja a vállalkozásoddal való együttműködés felé.

03

Arculat és webdesign

Bízd rám a teljes brand megtervezését és kivitelezését a kezdetektől. Gyönyörű arculatot és honlapot tervezek a vállalkozásodnak.

egy igényes új stílussal...

Az ügyfélszerzésed is hatékonyabb lesz mert a fizetőképes ügyfeleket kezded el vonzani, a problémásak helyett, akik csak az idődet rabolják.

Magabiztossá tesz, kiemel a versenytársaid közül, beazonosíthatóvá és megjegyezhetővé válik a vállalkozásod. Kommunikálja a szolgáltatásod, terméked értékét, mindenfajta magyarázat nélkül. Azonnali hatást érhetsz el vele!

A segítségemmel...

webdesign tervezés

Stílusos honlap tervezés

Van már egy szuper arculatod csak egy gyönyörű weboldal hiányzik hozzá, ami igazodik a vállalkozásod stílusához, céljaihoz és segíti az ügyfeleidet a zökkenőmentes kapcsolatfelvételben, akkor erre van szükséged. 

Mit tartalmaz

arculat tervezés

Igényes megjelenés...

Alapozd meg a vállalkozásod egy új igényes és stílusos külsővel, amihez kapcsolódni akar a célközönséged!

Mit tartalmaz

+ Kérhető

gyakori kérdések

2016 óta segítek vállalkozóknak és vállalkozásoknak a honlapjuk megtervezésében és elindításában, vagy az arculatuk megtervezésében. Folyamatosan voltak és vannak is megbízásaim az elmúlt 5 évből, számottevő tapasztalatom sikeres együttműködéseknek köszönhetően és jó érzékem van az ügyfelek  elképzeléseinek a formába öntésében.

Az elképzelés összetettségétől és a visszajelzéseid gyorsaságától függően általában 3-4 hét, arculat + weboldal esetében áltagosan 6-8 hét a tökéletes végeredményig.

WordPress alapú honlapokat készítek Elementor oldalépítővel. Imádom az Elementort felhasználóbarát, mobilbarát, megbízható és bármit megvalósíthatunk benne. Az átadott honlapot pedig magabiztosan frissítheted magadnak is. 

Legjobb választás olyan nőknek, akiknek stílusos és profi megjelenésre van szükségük és elsősorban már nem hobbiként tekintenek a vállalkozásukra. Készen állnak befektetni a vállalkozásuk magasabb szintre emelésébe.

Az első, hogy kitöltöd a kapcsolat felvételi űrlapot. Egyeztetünk egy 15 perces villámkonzultációt, hogy megismerjük egymást és minden kétséged és félelmed elszálljon a közös együttműködésünk sikerének tekintetében. A konzultáció után küldök neked egy mindenre kitérő kérdőívet, hogy pontosan felmérjem az igényeid, céljaid és elképzelésed. 

A terveket addig alakítom, amíg csillogó szemekkel azt nem mondod, hogy “IGEN EZ AZ, EZT AKARTAM! IMÁDOM!“. 

Igen! Minden részletében a vállalkozásod preferenciáit, céljait és üzeneteit figyelembe vevő egyedi megjelenést tervezek az utolsó részletekig.

Nem. Természetesen vannak kedvenc színeim, stílus elemeim, de ezek nem kerülhetnek előtérbe ha egy adott vállalkozáshoz nem passzolnak. Az adott vállalkozásra tervezem meg a tökéletes megjelenést, hogy 100%-ban magáénak érezze.

Az együttműködésünk az előleg beérkezésétől számítva kezdődik el hivatalosan. Az előleg az ajánlat 40%-ka. Ezzel jelzed, hogy komolyan gondolod a közös munkát. Igény szerint lehetőség van részletfizetésre, erre egyedi megállapodás során kerülhet sor.

A legjobb ha profi marketinges szövegíróra bízod ezt a feladatot, aki segít tisztázni a vállalkozásod fő üzenetét és megtervezni az ajánlataid. Azonban a vállalkozásod te ismered a legjobban. Iránymutatással és stratégiai szempontú tervezéssel tudlak támogatni benne, de nem én írom meg betűről betűre. 🙂

hello

RÓLAM

Laura vagyok, brand és webdesigner.

Amikor stratégiai partnert keresel a brand-ed vagy honlapod megtervezéséhez, azt szeretnéd, ha a kiviteleződ minimum annyira szenvedélyesen érdekelné a vállalkozásod, mint téged.

Minden rám bízott projektet a sajátomként kezelek és olyan alapossággal és szenvedéllyel tervezek, mintha csak magamnak készíteném. Kitartó és elhivatott stratégiai partnered leszek, ha rám bízod a vállalkozásod megjelenését. Addig tervezem, amíg azt nem mondod, hogy – “igen, ez az, IMÁDOM!”.

Üdvözlettel,

Laura