stílusos arculat nőknek

instant brand design

Az instant brand design egy félkész arculati csomag a vállalkozásodhoz és annak a jövőképéhez, céljaihoz igazítva. Csak válaszd ki a kollekcióból az igényeidnek megfelelő készletet és a vállalkozásodra alakítjuk pár napon belül.

mit tartalmaz készlet:

Legyen kifinomult és stílusos a vállalkozásod megjelenése

Nőként tudod, hogy mennyire fontos a igényes megjelenés. A vállalkozásod arculata közvetlenül kommunikálja a szolgáltatásod és terméked értékét, közvetíti az üzeneted a célközönséged felé, és támogatja az értékesítési folyamatod.

Ha még nem állsz készen befektetni egy teljesen egyedi arculattervezésre, akkor tökéletes megoldás az Instant Brand szolgáltatás. Az egyedi tervezési költség ¼-ért hozzájuthatsz a prémium megjelenésű arculatodhoz mindössze néhány nap alatt.

Fedezd fel az Instant Brand készleteim!

01

Válaszd ki a stílusodhoz illő készletet!

Töltsd ki a megrendelési űrlapot, válaszd ki a fizetési módot, hogy legfoglald a szolgáltatás!

02

Töltsd ki a kérdőívem!

Oszd meg velem az elképzeléseid, hogy 100%-ban az igényeidnek megfelelő legyen a végeredmény!

03

Pár napon belül kézhez kapod!

1-2 napon belül megkapod a terveket. A jóváhagyást követően pedig az összes fájlt, amire szükséged van!

Miért jó alternatíva?

8

Költséghatékony megoldás

Az előre elkészített brandek a ¼-be kerülnek egy teljesen egyedi arculat tervezésének, így tökéletes alternatíva kisvállalkozásoknak.

3

az igényeidre szabva

Az együttműködési folyamatunk tartalmaz egy 1x módosítási kört, hogy tökéletesen az igényeidre szabott legyen a végeredmény.

7

hatékony tervezési folyamat

Zökkenőmentes tervezési folyamatnak köszönhetően pár napon belül kézhez kapod a teljes brand csomagod!

Egyszerű használat

Megkapsz mindent a brandedhez, hogy használni tudd a marketing anyagaidban, legyen az online felület, vagy print anyag.

Instant brand csomagok

Dusty Blue

Dusty Blue Brand készlet egy kifinomult, elegáns megjelenésű arculat, olyan kivállalkozások számára, akiknek fontos az dekoratív és egységes megjelenés. Kiváló választás esküvői fotósoknak, rendezvényszervezőknek, dekoratőröknek.

testreszabhatóak

Nem változtatható:

csomag tartalma

Love Story

Love Story Brand készlet bohém stílusú megjelenést kölcsönöz. Olyan vállalkozónők számára ideális választás, akiknek fontos, hogy a megjelenésük közvetlen, barátságos arculatot mutasson.

testreszabhatóak

Nem változtatható:

csomag tartalma

Eliza

Eliza Brand készlet egy kifejezetten elegáns stílus jegyeket tartalmazó brand készlet. Kiváló választás exkluzívabb kifinomultabb célközönséggel rendelkező szolgáltatók számára.

testreszabhatóak

Nem változtatható:

csomag tartalma

Be Bold!

Be Bold Brand készlet egy merész, határozott komolyságot sejtető arculat. Kiváló választás lehet coach-oknak, tanácsadóknak. 

testreszabhatóak

Nem változtatható:

csomag tartalma

PS. I love you

PS. I Love You Brand készlet egy lágy romantikus stílus elemekkel rendelkező készlet. Szuper választás azoknak a vállalkozónőknek, akiknek a szolgáltatása kapcsolódik a szerelemhez, esküvőkhöz. 

testreszabhatóak

Nem változtatható:

csomag tartalma

instant brand átalakulások

Nézd meg az előtte utána képeket, hogyan szabom testre a kiválasztott brand csomagot egy adott vállalkozásra. Válassz az elképzelésedhez igazodó csomagot és bízd rám a testreszabását a gyönyörű új arculatodnak!

előtte

utána

előtte

utána

előtte

utána

GYAKoRI KÉRDÉSEK

A Instant Brand készlet egy félkész, előre megtervezett komplett arculat. Tartalmaz 3 féle logót, mintázatot, betűkészletet, névjegykártya design és az egyedi színpalettát. Ezeket a készleteket én terveztem, olyan kivállalkozást vezető nőknek, akik még nem állnak készen egy egyedi arculat terveztetésére.

Miután beérkezett a szolgáltatás díja, maximum 1 hét, de általában 2-3 munkanap alatt elkészül, a visszajelzésed gyorsaságától függően.

Teljesen szabadon használhatod digitális anyagokon, a weboldaladon, közösségi oldalakon és print anyagokon egyaránt, csak a fantáziád szabhat határt.

Legjobb választás azoknak a vállalkozónőknek, akiknek stílusos és profi megjelenésre van szükségük, de még nem állnak készen befektetni egy teljesen egyedi arculat terveztetésébe.

Az első, hogy kitöltöd a megrendelő űrlapot, a megadott e-mail címre elküldöm a kérdőívet, amelyen megoszthatod velem a egyedi igényeidet és ezek alapján készítem el az első körös terveket, amelyeket 1 fordulóban módosíthatunk ha szükséges. A folyamat egyszerű, zökkenőmentes és szórakoztató! 🙂

A Pre-Made Brand arculatok előre megtervezett arculat sablonok, amelyet más vállalkozás is megvásárolhatnak. Teljesen egyedi arculattervezéshez, válaszd a MyBrand szolgáltatásom.

Megkapod az elsődleges, másodlagos és címke logód , valamint a mintázat és névjegykártya design a vállalkozásodra szabva többféle fájlformátumban a további felhasználáshoz, vektoros formában is. Webes és nyomdai anyagokban is tudod egyaránt használni korlátozás nélkül.

Igen! A zökkenőmentes együttműködés része az 1 fordulós felülvizsgálati folyamat, ahol kérhetsz módosítást az arculati elemek véglegesítése előtt. 

Igen! Minden Brand készletnek van egy 1 oldalas landing oldala, ami teljesen átalakítható a kész arculati anyagaiddal a tartalmaid pedig kicserélheted a saját tartalmaidra kódolás nélkül. Az oldalak WordPress alapon az Elemontor ingyenes verziójával készültek.

hello

RÓLAM

Laura vagyok, brand és webdesigner.

Amikor stratégiai partnert keresel a brand-ed vagy honlapod megtervezéséhez, azt szeretnéd, ha a kiviteleződ minimum annyira szenvedélyesen érdekelné a vállalkozásod, mint téged.

Minden rám bízott projektet a sajátomként kezelek és olyan alapossággal és szenvedéllyel tervezek, mintha csak magamnak készíteném. Kitartó és elhivatott stratégiai partnered leszek, ha rám bízod a vállalkozásod megjelenését. Addig tervezem, amíg azt nem mondod, hogy – “igen, ez az, IMÁDOM!”.

Üdvözlettel,

Laura