Nagy Laura ® weboldal sablonok

Instant weboldal sablon

Tökéletes választás, ha még nem áll készen a vállalkozásod egy egyedi weboldalba fektetni. Stratégiailag megtervezett prémium megjelenésű WordPress + Elementor sablon, amit napok alatt elindíthatsz kódolás és extra hozzáértés nélkül!

miért válaszd az én sablonom?

8

Költséghatékony megoldás

Az előre elkészített weboldalak a töredékébe kerülnek egy teljesen egyedi tervezésének, így tökéletes alternatíva kisvállalkozásoknak.

Mobilbarát

Teljesen reszponzív a design, minden fajta kijelző méreten exkluzív és impozáns lesz a megjelenése.

Igényeidre alakíthatod

100%-ban a vállalkozásodra alakítható. Cserélhetők a képek, szöveges tartalmak, megváltoztathatóak a színek, betűtípusok.

SEO barát

Egyszerűen beállíthatod a kívánt kulcsszavaid és címsoraid, amelyekkel szeretnél jobb pozicíóba kerülni a keresőkben.

Egyszerűen használható

Nem kell értened a kódoláshoz. Könnyen, kattintgatva alakíthatod a weboldal megjelenését kedved szerint. Gyorsan és egyszerűen elindíthatod!

Funkcionális

A vállalkozásod fejlődésével sem kell új honlapot csináltatnod. Korlátlanul bővíthető, új oldalakat és funkciókat adhatsz hozzá.

Vedd meg és alakítsd át!

A weboldal WordPress alapon Elementor oldalépítővel készült ezért különösebb szakértelem nélkül tudod módosítani, szerkeszteni az oldal összes elemét!

Az ajánlat tartalmazza a komplett weboldalt, a teljes megjelenést!

Plus laptop device

Szinte minden módosítás egy kattintásra elvégezhető!

Egy webdesign, amit könnyedén átalakíthatsz!

A sablon minden részlete teljesen az igényeidre alakítható. Tervezd meg és alakítsd kedved szerint a vállalkozásodra egyszerűen és stresszmentesen az új honlapodat!

hogyan működik?

A vásárlást követően ingyenesen telepítem a tárhelyedre. Ezt követően már be tudsz majd jelentkezni és azonnal szerkesztheted is a sablont.

A sablonban könnyedén megváltoztathatod a színeket, betűtípusokat, kicserélheted a képeket és feltöltheted rá a saját szöveges tartalmaid.

Ha nem ismered a WordPress és az Elementort, akkor ingyenes videós alapozó leckéket találsz hozzá a wpsuli.hu weboldalon.

A sablon teljesen reszponzív, az az minden mobil eszközön tökéletesen jelenik meg. Töltsd fel rá a saját logód és a vállalkozásod színeit és indítsd el az új honlapod akkor 1 nap alatt.

01

rendeld meg a sablont!

Töltsd ki az űrlapot és fizesd ki bankkártyával a sablon díját. A fizetést követően add meg következő oldalon a tárhelyed hozzáférését az ingyenes telepítéshez.

02

telepítés a tárhelyedre!

Maximum 1 munkanapon belül telepítem a megadott tárhelyre a sablont, amelyről e-mail-es értesíts kapsz, hogy elkészült.

03

kezdődhet az alkotás!

Jelentkezz be a megadott adataiddal és kezdheted is az átalakítást kedved szerint!

megrendeléshez

töltsd ki az űrlapot!

Az űrlap kitöltését követően átirányít a fizetési oldalra. Add meg a fizetési adatokat, majd a fizetést követően átirányítalak egy új oldalra, ahol a tárhely belépési adatait kell megadnod az ingyenes telepítéshez.

sablon díja telepítéssel: 19 990 Ft

Számlázási adatok

gyakori kérdések

Mit tudok rajta átalakítani?

Testre szabhatod mindazt, amit látsz ... a betűtípusokat, színeket, képeket, szavakat, szöveges elhelyezést, videó / kép elhelyezést! Vagy hagyhatod az összes betűtípust és színbeállítást is, ha tetszik a hangulata. Csak ki kell cserélned a képeket és szöveges tartalmakat a sajátjaidra!

Mi kell a sablon használatához?

A sablon használatához szükséged lesz domain névre és tárhelyre, ami min. 500 MB. A sablon megvásárlása után ingyenesen telepítem a tárhelyedre, neked nem kell a technikai részével bajlódni.

Mi van akkor ha a sablon nem felel meg annak az iparágnak, amiben te vagy?

Igazából nem számít. Mindegy, hogy fotós, dekoratőr, vagy coach szolgáltatás szerepel a sablonban. A sablon tartalmazza azokat a lehetőségeket, oldalakat, amire minden szolgáltatói vállalkozásnak szüksége van az ajánlatai és vállalkozása bemutatásához.