Szia, Laura vagyok!

Webdesigner, arculattervező, marketing kivitelező, anya, feleség és szenvedélyes alkotó…

  2016 óta készítek weboldalakat, azóta folyamatosan fejlesztem és bővítem a tudásom. Napi rutin tevékenységem a design trendek követése, elemzése, és alkalmazása a saját projektekben.

  Számomra a honlap tervezés művészet, amiben a harmóniára törekszem, hogy minden pixel és vektor egyensúlyban legyen egymással. 

  Az egyik legnagyobb kihívás az adott képi és szöveges tartalmakat, úgy komponálni, hogy az könnyen fogyasztható, olvasható legyen és vizuálisan is élményt nyújtson. Mindezek mellett pedig technikailag, hatékonyan és biztonságosan is működjön.

  Ahhoz, hogy ezeket kivitelezni tudjuk, tapasztalat kell és rutin. Én ezt tudom ajánlani neked a szép megjelenés mellett.

Erre számíthatsz, ha velem dolgozol:

szarvas-icon

Tiszta kommunikáció

Az egyik legalapvetőbb kapcsolódási eszközünk. Az objektív és előítélet mentes kommunikáció híve vagyok, ennek eredménye a tisztább megértés és hatékony együttműködés.

bagoly

felelősségtudat

A siker kulcsa, ha képesek vagyunk felelősséget vállalni a tetteinkért és látjuk azok következményeit. Ennek tudatában, sokkal értékesebb minden, amit alkothatunk.

kolibri

Megoldás orientált szemléletmód

Ahogy az életben a munkámban is megoldást keresem minden esetben. Tőlem sose fogsz kifogásokat hallani, hogy valamit hogyan nem lehet megcsinálni.

Tapasztalatok

készségek

Nem csak egy esztétikus weboldalt ajánlok neked. Fontos, hogy a weboldaladba fektetett pénz ne csak kitermelje az árát, hanem növelje is a bevételed. 

Ehhez viszont marketing szemléletű tervezés is kell. Egy olyan kivitelező, aki pár hónap alatt online tanulta meg a honlap készítés alapjait, előzetes marketinges tapasztalat nélkül, nem fog tudni neked egy nyereséges honlapot összerakni. Legalábbis kicsi az esély rá.

Ne kockáztasd a befektetésed, mert hiába tűnik elsőre jó ajánlatnak egy olcsóbb kivitelező, ha utána használhatatlan a végeredmény. A befektetett összeget is elbukod és a vállalkozásod reputációja is veszteséget szenvedhet.

Képzelet 99.9%
Kreativitás 99.9%
Türelem 90%
Figyelem a részletekre 95%
Kommunikációs készségek 98%
Design ismeretek 99.9%
Informatikai ismeretek 91%

Bármit megkaphatsz az életben, amit csak akarsz, ha eleget segítesz másoknak megkapni azt, amit akarnak.

Zig Ziglar
Ügyfél vélemények

Ügyfeleimmel az esetek nagy többségében hosszútávú együttműködésben vagyunk, olvasd el ők mit mondanak rólam.

Szeretnél velem dolgozni?