Oldal kiválasztása
M

töltsd le az ingyenes eBook-ot!

© 2019 | Nagy Laura

RÓLAM

Szia, Laura vagyok!

2016 január óta szabadúszó marketing kivitelezőként dolgozom, alkalmi projekteken és folyamatos kivitelezéseken, hosszútávú együttműködéseken egyaránt. Arculatot tervezek, weboldalt készítek, szöveget írok vállalkozóknak, és vállalkozásoknak.

2017 óta foglalkozom aktívan arculat és webdesign tervezéssel. Fontos a projektek során, hogy a design mögött meg legyen a megfelelő marketing és értékesítési stratégia is. Marketinges szemlélettel tervezem meg Neked a teljes folyamatot az utolsó pixel kockáig, hogy a weboldalad egy nyereséges befektetés legyen.

 

MIBEN

tudok neked segíteni?

E

logó és arculat tervezés

E

weboldal készítés

E

komplex kivitelezés

Logó és arculat tervezés

Ha nincs még arculata a vállalkozásodnak, akkor ez az első lépés, amivel kezdünk, főleg weboldal készítés előtt. Megtervezem a vállalkozásod álom arculatát, amely kifejező, és vonzó lesz a célközönséged számára. Az arculat terved magában foglalja a Fő logódat, egy alternatív logót, egy submark logót, a színeket, textúrákat, tipográfiát és illusztrációkat, névjegykártyát, Facebook profil is cover fotót is. Egy olyan egyedi Brand táblát is készítek neked hozzá, amelyekhez hasonlót a BrandShop-ban találsz!

Weboldal készítés

Minden megbízómnak egyedi webdesign-t készítek. Maximalista vagyok a webdesign tekintetében, így ha rám bízod ezt a feladatot, biztos lehetsz benne, hogy olyan elkötelezettséggel fogom elkészíteni neked, mintha magamnak csinálnám. Minden weboldalamra egyfajta műalkotásként tekintek, szerintem ez egyben művészet is. Te adod a témát és a vásznat én pedig elkészítem rá a precízen megtervezett, reszponzív műalkotást: weboldal formájában. 🙂

Komplex kivitelezés

Komplex kivitelezés alatt azt értem, hogy az online marketing kivitelezésed, mind egykézben lehet. Nem kell külön grafikust, webest, marketingest, szövegírót keresned a feladatokra és elapróznod a projektet, illetve összehangolnod több ember munkáját. Egy személyben tudok neked segíteni ezekben a feladatokban, illetve ajánlani tudok neked további szakembereket, akikkel folyamatosan együtt dolgozom és esetleg neked is még szükséged lehet rájuk a kivitelezés során. (Pl. Google Adwords kampányok kezeléséhez, vagy ha professzionális fotókat szeretnél készítetni.)

HA MÉG NEM TUDOD, HOGY MIRE IS LENNE SZÜKSÉGED…

 

NÉZD MEG A

Brandshop-ot!

Vagy írj nekem üzenetet!
Weboldalkészítésre, grafikaimunkára mindig Laurát bízom meg. Nem csak a kivitelezésben vesz részt aktívan, hanem hasznos ötletekkel és tanácsokkal is támogatja az adott projekt sikerét. Évek óta dolgozunk már együtt , nagyon megbízható, kreatív és együttműködő. Tartja a határidőket, amit vállal azt el is végzi.
Görög László

Ügyvezető, Gateway Marketing Kft.

Laurával való munkát nem is igazán nevezném munkának, hiszen minden találkozó egy kellemes beszélgetés volt Vele és ezalatt ő félszavakból is megértette, hogy mit szeretnék, mit álmodtam meg. Sőt, szerintem ő sokkal jobban is tudta, mint én magam, mert amikor kész lett az oldalam az sokkal szebb és jobb lett, mint amilyenről álmodtam. Teljes mértékben kifejez engem. Szerintem az ő női intuciói nélkül nem lett volna ilyen telitalálat az oldal. Hálás vagyok neki nagyon!
Forintos Anikó

Szertartásvezető, Esküvőangyal

Az egészségügyi marketing egy igen speciális és ma még új terület. Számos kritériumnak és szabályozásnak kell egyszerre megfelelnie. Mindezek ellenére, mióta Laura menedzseli a Pozitron-Diagnosztika Központ online marketingjét, jelentős növekedést tapasztalunk az online bejelentkező magánpáciensek és érdeklődők számában. Az általa készített weboldalak képviselik a mai modrn trendeket és elvárásokat az adott szakmával szemben. Ötletei innovatívak, munkája precíz, következetes és megbízható.
Kókay András

Ügyvezető igazgató, Pozitron-Diagnosztika Kft.

COPYRIGHT © 2018 | nagy laura