Rólam

Ismerj meg...

Üdvözöllek!

Laura vagyok, brand és webdesigner. A munkámban a legfontosabb, hogy élmény legyen velem az együttműködés azoknak, akik velem dolgoznak. Ezt úgy érem el, hogy kézben tartom a teljes tervezési folyamatot, hogy neked a lehető legkevesebb plusz munkád legyen és megkapd azt a tökéletes design-t, amit a vállalkozásod képvisel.

2016 óta vagyok szabadúszó, nagy cégeknek és vállalkozóknak is dolgozom, sokszor folyamatos együttműködésben. Kiemelten fontos számomra a megbízhatóság, lojalitás, kiszámíthatóság és a minőség.  

A design számomra egy önkifejezési eszköz. Segítek a vállalkozásod értékeit, üzeneteit lefordítani a design nyelvére, hogy bevonzza az ideális célközönséged.

Ha épp nem dolgozom,

Nagy Laura

miért fontos az önismeret?

Az önismeretnek kiemelt szerepe van az életemben. Megtanultam objektíven kezelni a szituációkat, felelősséggel tekinteni a tetteimre és azok következményeire. Hiszem, hogy hosszútávon ez a személyes fejlődésünk és sikerünk kulcsa. 

Ha ismerjük a működésünket, motivációnkat gondolkodásmódunkat, képesek vagyunk másokét is könnyedén megérteni. Ez segít a munkámban is, hogy rövid idő alatt képes vagyok azonosulni egy vállalkozással, vagy vállalkozóval. Ennek köszönhetően tudom megalkotni azt, amit elképzelt, vagy sok esetben felül is múlni azt. 

A titok, hogy megválogatom kikkel dolgozom együtt a saját tapasztalatom és szempontrendszerem szerint. Az előminősítés mindkét fél érdekét szolgálja, mert a végeredmény mindenki számára nyereséges lesz.

Számomra fontos értékek,

Akik, már engem választottak

Ha velem szeretnél dolgozni,

írj nekem üzenetet!

Írd le az elképzeléseid, hogy melyik csomag érdekel, vagy kérj egyedi ajánlatot. Ha van kész brief anyagod küld el a laura@nagylaura.hu e-mail címre, vagy töltsd fel itt mellékletben.