Rólam

Üdvözöllek! 

Laura vagyok! Webdesigner és arculattervező

Azt gondolhatod, hogy egy professzionális weboldal nem megfizethető a most induló vállalkozásod számára. De ez nem igaz! Azért vagyok itt, hogy segítsek elkészíteni álmaid weboldalát az átlagos tervezési költségek töredékéért. A sablonjaimmal nem csak pénzt takaríthatsz meg, hanem pénzt is kereshetsz vele.

Szenvedélyem a marketing és a design, így az előre megtervezett sablonjaimba alapból beépítettem a bevált online marketing stratégiákat. Azért, hogy az induló vagy növekvő vállalkozások számára is elérhető legyen a siker. Ez úgy hangzik, mint amire szükséged van? 🙂 Akkor böngészd át az oldalam, nézd meg a sablonjaim és valósítsuk meg a Tiédet is!

Nagy Laura Webdesigner, arculattervező

A célom, hogy

lehetőséget adjak a most induló vagy növekvő vállalkozásoknak is,
egy gyorsan elkészülő, és megfizethető profi weboldalra!

Ami új ügyfeleket és profitot termel…

Egésznap tudnék beszélni a weboldalak fejlesztéséről és annak fontosságáról egy vállalkozásra nézve, de ha már itt vagy biztos vagyok benne, hogy ezekről mind hallottál. Tudod, hogy ez fontos és már csak a megfelelő embert keresed, aki végigvezet ezen a folyamaton. Azért vagyok itt, hogy segítsek a vállalkozásod következő szintre emelésében, mert erre van most a legnagyobb szükséged.

Rólam mondták...

Kókay András

Ügyvezető igazgató
Pozitron-Diagnosztika Központ

“Az egészségügyi marketing egy igen speciális és ma még új terület. Számos kritériumnak és szabályozásnak kell egyszerre megfelelnie. Mióta Laura menedzseli a Pozitron-Diagnosztika Központ online marketingjét, jelentős növekedést tapasztalunk az online bejelentkező magánpáciensek és érdeklődők számában. Az általa készített weboldalak képviselik a mai modern trendeket és elvárásokat az adott szakmával szemben. Ötletei innovatívak, munkája precíz, következetes és megbízható.”

Görög László

Ügyvezető igazgató
Gateway Consulting Kft.

Weboldal készítésre, grafikai munkára mindig Laurát bízom meg. Nem csak a kivitelezésben vesz részt aktívan, hanem hasznos ötletekkel és tanácsokkal is támogatja az adott projekt sikerét. Évek óta dolgozunk már együtt , nagyon megbízható, kreatív és együttműködő. Tartja a határidőket, amit vállal azt el is végzi.

Forintos Anikó

Szertartás vezető
Esküvő Angyal

Laurával való munkát nem is igazán nevezném munkának, hiszen minden találkozó egy kellemes beszélgetés volt Vele és ezalatt ő félszavakból is megértette, hogy mit szeretnék, mit álmodtam meg. Sőt, szerintem ő sokkal jobban is tudta, mint én magam, mert amikor kész lett az oldalam az sokkal szebb és jobb lett, mint amilyenről álmodtam. Teljes mértékben kifejez engem. Szerintem az ő női intuciói nélkül nem lett volna ilyen telitalálat az oldal. Hálás vagyok neki nagyon!

Mihályi Nóra

Ügyvezető igazgató
Mikka Kft.

Miért szeretünk Laurával dolgozni? Mert szakmailag rendkívül nagy tudású, tájékozott és kreatív. Ötleteivel nem csak könnyen átláthatóvá, hanem izgalmassá is teszi a weboldalunkat. Munkája pontos, megbízhatóan tartja a határidőket. Bármilyen változtatást, módosítást, újdonságot szeretnénk oldalunkon megjeleníteni, szinte azonnal megoldja. És ami a „hab a tortán”, nagyon kedves, segítőkész, öröm vele az együttműködés! 

Szeretnél velem dolgozni?

töltsd ki az űrlapot,

hogy jobban megismerhhessem a vállalkozásod!

Ezek érdekelnek

Rendelkezésre áll már a szöveges tartalom?

5 + 13 =

Bizonytalan vagy? beszéljük meg a kérdéseid!

Foglalj egy ingyenes 15 perces konzultációt!

Vissza a tetejére

Nagy Laura EV

Nyilvántartási szám: 51710903
Adószám: 68413268143
NAIH-126680

Adatkezelési Tájékoztató 

Általános szerződési feltételek