szolgáltatásaim

és ami mögötte van...

ha úgy érzed,

le vagy maradva a többiekhez képest, mert nem elég színvonalas a vállalkozásod jelenlegi megjelenése:

akkor,

egy hatékony és szakmailag színvonalas megjelenésre van szükséged!

“Laura munkáiból sugárzik a
harmónia és letisztult stílus.”

Harkai Krisztina

gy.i.k.

Segíteni tudok a célközönséged számára vonzó megjelenést tervezni, ami növelheti az elköteleződést és az ügyfeleid számát. Képes plusz vágyat, vonzalmat kelteni az érdeklődőben és ha a tartalom és az ajánlat is vonzó számára akkor növeli az elköteleződést és az ajánlatkérések, megrendelések számát.

Egy olyan weboldalt kapsz tőlem, ami felett teljes kontrollod van. Ha szeretnéd, később magad is változtathatsz a szövegeiden, árakon, vagy amin csak szeretnél. Ha kényelmesebb vagy bizonytalanabb típus vagy, akkor is számíthatsz rám, mert elérhető maradok és nem kell heteket, de sokszor napokat sem várnod, 1-1 apró módosítás miatt.

Az új megjelenéseddel képessé válsz tartani a lépést a környezettel, sőt túl is szárnyalhatod a versenytársaid, akik még nem lépték meg ezt a szintet. 

Támogatja a hatékonyságod, mert értékes időt és felesleges dilemmákat spórolsz meg magadnak azáltal, hogy a kész egyedi design-od tudod használni a közösségi oldalaidon a posztolásnál. Ami egyben a kényelmed is szolgálja, mert nem leszel kiszolgáltatva senkinek és semminek.

Maradt még kérdésed?

Töltsd ki az űrlapot!