szolgáltatások

Válassz a csomagjaim közül, vagy

Start

01 - brand csomag

A Start branding csomag kiváló választás azok számára, akik egy egységes letisztult és könnyen használható megjelenést szeretnének a vállalkozásuknak.

Minden elemet tartalmaz, amire szükséged lehet a print és online felületeiden való következetes és stílusos megjelenéshez.

csomag tartalma

időtartam: 2-3 hét

Extended

02 - brand csomag

Az Extended branding csomag ideális befektetés növekvő vállalkozásoknak, akik készen állnak magasabb szintre emelni a márkájukat egy exkluzív és egységes arculattal.

Minden elemet tartalmaz, amit a Start csomag, + 6 Instagram kreatívot, arculati kézkönyvet és további 4 db választható grafikai elem tervezését.

csomag tartalma

időtartam: 3-4 hét

Teljes arculat és

03 - webdesign csomag

Megtervezem a profi arculatod, és a minden eszközökön profin megjelenő honlapodat. WordPress alapon sebesség optimalizálva és a szükséges biztonsági beállításokkal elkészítve. Stressz és szenvedésmentesen.

csomag tartalma

időtartam: 6-8 hét

miért dolgozz velem

Szeretni fogsz velem dolgozni ha elsődlegesen a vállalkozásod feladataira és irányítására szereted helyezni a fókuszt de szükséged van valakire, aki önálló és gyorsan megérti mit képzeltél el és konzekvens minőségi munkát készít.

Nem foglak felesleges kérdésekkel untatni, a megbeszélt határidőkre elkészülnek a tartalmak és elérhető vagyok normál munkaidőben.

Nem engem keresel, ha  nincs még egy stabil lábakon álló vállalkozásod,  vagy ha az arculatra és a honlapra elsősorban kiadásként tekintesz, nem pedig megtérülő befektetésként.

Elégedettségi garanciát vállalok minden munkámra, a díjazásom csak a végleges anyagok átadása előtt kell egy összegben kiegyenlítened, amikor mindennel kész vagyunk. Miért? Mert tudom, ha már láttad, hogy mit fogsz kapni, biztos, hogy nem gondolod meg magad és kelleni fog. 

01

stresszmentes együttműködés

Több éves tapasztalattal rendelkezem,  tudom, hogyan tegyem egyszerűvé az együttműködési folyamatot, hogy az élmény legyen számodra, ne stresszforrás.

02

egyszerű kommunikáció

Gyorsan megértem és felmérem az elképzeléseid, nem kell túlmagyaráznod semmit. Figyelek a részletekre és minden számodra fontos információt megosztok.

03

hatékony tervezési folyamat

Nem vállalom túl magam, ezáltal hatékonyan és gyorsan dolgozom. Nem húzódnak el hónapokig projektek, tervezhető és kiszámítható az együttműködés.

már csak pár hét választ el

az új stílusos megjelenésedtől!

Írd le az elképzeléseid, hogy melyik csomag érdekel, vagy kérj egyedi ajánlatot. Ha van kész brief anyagod küld el a laura@nagylaura.hu e-mail címre, vagy töltsd fel itt mellékletben.

GYIK

Az elképzelés összetettségétől és a visszajelzéseid gyorsaságától függően általában 3-4 hét, arculat + weboldal esetében áltagosan 6-8 hét a tökéletes végeredményig.

WordPress alapú honlapokat készítek elsősorban Elementor vagy Elementor Pro oldalépítővel egyedi design alapján, nem sablonokat alakítok át. Felhasználó-, mobil- és SEO-barát oldalakat tervezek, amelyek a jövőben is korlátlanul bővíthetőek, alakíthatóak a vállalkozás növekedésével, fejlődésével szolgáltatások bővülésével.

Az első, hogy kitöltöd a kapcsolat felvételi űrlapot. Egyeztetünk egy  villámkonzultációt Skype-on, hogy megismerjük egymást és ne legyen kétséged a közös együttműködés sikerének tekintetében. 

Minden projekt más ezért minden esetben az igényeidhez alakítom a folyamatot, a tökéletes végeredmény érdekében. A fő szempontom, hogy neked a legkevesebb plusz munkával járjon és azt érezd, hogy jó kezekben vagy.

Igen! Minden részletében a vállalkozásod preferenciáit, céljait és üzeneteit figyelembe vevő egyedi megjelenést tervezek az utolsó részletekig.

Elégedettségi garanciával a munka befejeztével 1 összegben kerül kiszámlázásra. Nem szoktam előleg kérni, mert csak olyanokkal kezdek közös együttműködésbe, ahol maximális a bizalom. 

A legjobb ha profi marketinges szövegíróra bízod ezt a feladatot, aki segít tisztázni a vállalkozásod fő üzenetét és megtervezni az ajánlataid. Azonban a vállalkozásod te ismered a legjobban. Iránymutatással és stratégiai szempontú tervezéssel tudlak támogatni benne, de nem én írom meg betűről betűre. 🙂