brand & webdesign

szolgáltatások

miben tudok segíteni

#1 logó és arculattervezés

Arculattervezéskor átbeszéljük, milyen elemekre lesz szükséged és a vállalkozásod fő értékeit, amelyeket szeretnél kifejezni a megjelenésével. Meghatározzuk a fő üzenetét és erre építkezve tervezem meg a legkifejezőbb logót a formák, színek, és tipográfia tekintetében. Minden elkészült anyagot átadok neked, hogy könnyedén használhasd őket a marketing anyagaidban.

#2 weboldal készítés

Weboldal készítésnél ha már van kész arculat, akkor a tartalmaid rendszerezésével kezdjük. Összegyűjtünk mindent, legyen az szöveges, képi és videós anyag. Ha mindent átadtál, akkor elkezdem megtervezni a struktúrát és tartalmi felépítést, hogy teljesítse az elsődleges céljaid. Úgy tervezek, hogy az oldalad látogatói kiemelkedő élményben részesüljenek.

Minden esetben személyre szabott egyedi ajánlatot készítek, hogy csak a számodra
szükséges elemekre fektess be és semmi olyanra, amire nincs szükséged.

“Laura munkáiból sugárzik a
harmónia és letisztult stílus.”

Harkai Krisztina

mi a folyamat?

Az első lépés, hogy alaposan felmérem a helyzeted, megismerem pontosan milyen célokat szeretnél a segítségemmel megvalósítani. Utána:

Design stratégia
Átbeszéljük a célokat és az elképzeléseket. Inspirációs táblát készítünk, meghatározzuk az ütemtervet.
Látványtervek
1-2 héten belül elkészítem az előzetes látványterveket a megbeszéltek szerint, legyen szó arculat és/vagy weboldal készítésről.
Kivitelezés
A látványtervek véglegesítése után, elkészítjük a tervrajz alapján a végleges arculatot és felépítjük az egyedi honlapod indításra készen.
Átadás
A végleges anyagokat együtt átnézzük, ellenőrizzük ha mindent rendben találtunk átadásra és elindításra kerülnek. 🙂
1. lépés
2. lépés
3. lépés
4. lépés

gy.i.k.

2016 óta dolgozom vállalkozókkal, több éves tervezői tapasztalattal rendelkezem. Dolgoztam már kis vállalkozásokkal és nagy vállalatokkal is. A kifinomult és letisztult tervezési stílus számomra kulcsfontosságú. Figyelek a részletekre és segítek kihozni vállalkozásodból a legjobb oldalát.

Általában inspirációs tábla készítést, 2-3 féle logó tervezést (fő, alternatív és kör alakú), szín paletta, és tipográfia választást, mintázatot és/vagy textúra javaslatokat, + 3 féle közösségi média sablont. Attól függ mi a célod, ehhez segítek neked összeállítani a számodra legideálisabb arculati csomagot. 

Arculattervezés 135 000 Ft-tól, weboldal tervezés 295 000 Ft-tól elérhető, a projekt komplexitásától és az igényeidtől függően. Minden esetben személyre szabott ajánlatot készítek, hogy csak a számodra szükséges dolgokra fektess be. A feltüntetett árak, tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. 

Ez a kommunikáció gyorsaságától is függ, de átlagosan arculattervezés 2- max. 4 hét, weboldal tervezéssel összetettségtől függően 3-4 hét a tökéletes végeredményig.

Maradt még kérdésed?