Árak

Mennyibe kerül?

Egy megbízás árazása összetett feladat. Nagyban függ az igényeidtől és a beépített funkcióktól. A kalkulátorban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. Egyedi igény esetén, kérj tőlem személyre szabott ajánlatot!

kolibri

Kiváncsi vagy körülbelül mennyibe kerülne a weboldal, amit szeretnél?

Használd a kalkulátort!

Töltsd ki és egy közeli becslést kaphatsz a végösszegről.

A kalkulátorban megnézheted, hogy milyen költségekből épül fel nálam egy weboldal elkészítése. Nem árulok zsákba macskát, nálam megnézheted, hogy nem a hasamra csapok egy ajánlat készítésekor. Ezek a paraméterek azonban általánosak, ha nem találod azt a funkciót, vagy egyedi igényed lenne mindenképp egyeztessünk.

Első körben válaszd ki, hogy egy oldalas OnePage weboldalra van szükséged, vagy több oldalas bemutatkozó, üzleti weboldalra. Ezeknek az alapköltségei tartalmazzák az egyedi design tervezést és a hatékony webergonómia kialakítását, amely biztosítja a felhasználói kényelmet az oldaladon.

1. lépés

Válaszd ki a weboldalad típusát!

2. lépés

Mindig a saját fotók felhasználását javaslom, de van lehetőség prémium jogtiszta stock fotók felhasználására is a weboldaladon. Add meg a becsült mennyiséget, ha nekem kell kiválogatnom, beszereznem.

3. lépés

Kötelező konfigurációk. Bár opcionálisnak tűnik az űrlapon, de nem azok. 🙂 Ezek kihagyására nincs lehetőség, szükségesek a weboldal stabil és biztonságos üzemeltetéséhez. Mind a 3 opciót jelöld be!

4. lépés

Válaszd ki milyen kiegészítő modulokat szeretnél a weboldaladra. A lista nem teljes, szinte bármilyen egyedi igényt is megvalósítok. Ha nem találod a listában amit szeretnél, írj nekem üzenetet, vagy kérj személyre szabott ajánlatot!

5. lépés

Add meg a különböző űrlapok számát. Ha csak 1 féle űrlapra van szükséged, amit több oldalra illesztünk be, csak 1-et állíts be. Ha pl. üzenetküldőt, árajánlat kérőt, feliratkozót is szeretnél, amelyeknek különböző a célja és más adatokat kér be, más adatbázisba, azok mind külön számítanak. Tehát ebben az esetben 3-at kell beírnod.

6. lépés

Add meg az előre feltöltendő blog cikkek számát. Alapesetben 3-at szoktam készíteni akár Lorem Ipsum szövegge, ha nincsenek még kész a tartalmak. Ha nem szeretnél Blog modult, csak hagyd üresen.

7. lépés

Ha szeretnéd megtanulni alapszinten a honlapod karbantartását, tartalom frissítés, honlap motor és bővítmények frissítése, akkor kérd az Online betanítást is.

8. lépés

Ha nincs még arculatod, logód, akkor kérd azt is, weboldal kivitelezéssel együtt 10 000 Ft kedvezményt adok!

Utolsó lépés!

Ha tetszik a becsült összeg, mindenképp küld el és egyeztessünk róla! Nyomd meg a "Küld el és egyeztessünk" gombot, töltsd ki az űrlapot és 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségeden!