Aromaliget.hu

Kriszti Facebook-on talált rám és keresett meg, hogy szeretné, ha teljesen új arculatot és honlapot terveznék a gyönyörű szalonjának, ami kifejezi azt a színvonalat, amit a kezelései, szolgáltatásai és a szalonja képvisel.

TERVEZTÜNK

Weboldalt, arculatot, ajándékutalványt és névjegykártyát

Kriszti írta rólam:

Egy prémium szépségszalon tulajdonosaként szerettem volna egy új brand és webdesign arculatot létrehozni, ami hűen tükrözi az általam nyújtotta szolgáltatások minőségét, a szalon igényes és harmonikus  hangulatát.

A pinterest oldalain számos külföldi weboldalt találtam, ami hozta azt a nívót, amire vágytam, de sajnos hosszú hetek alatti keresés után sem találkoztam olyan magyar honlap készítő munkájával, ami az én igényeimnek megfelelt volna. Egész addig, amíg meg nem láttam Laura alkotásait. Az első pillanattól kezdve tudtam, hogy vele szeretnék dolgozni.
 
Laura munkáiból sugárzik a harmónia és letisztult stílus.
Nem a túlzásokkal és a harsány színvilággal akarja megfogni az embereket, hanem egyfajta finom eleganciával hívja fel magára a figyelmet. A közös munka során az első megbeszéléseket követőn nagyon gyorsan született meg általa a szalon új weblap tervezete, az új logók és ajándékutalvány látványtervei. A tervekre való rábólintás után nagyon rövid időn belül élesítve lett az új honlap, a kiegészítő brand termékeket nyomdakész állapotban megküldte. Hihetetlenül hálás vagyok Laurának, hogy a kreativitásával, a profizmusával és a segítőkészségével megalkotta az elképzeléseimet.
 
Köszönettel
Harkai Krisztina