válogatás

a kedvenc munkáimból

státuszépítő szakértői design tervezés

referenciák

projekt megtekintéséhez kattints a képre

/

lapozz!

mint mondanak, akikkel

már dolgoztam

Fodor-Csuti Renáta

Best Lashes Pro

2015 óta vagyok jelen cégemmel a magyar szépségiparban, B2B piacon. Sok szakemberrel találkoztam már ez idő alatt, de nagyon kevés olyannal, aki azonnal tudta és érezte, hogy mit szeretnénk és mindezt vizuálisan es technikailag is profin kivitelezte. Laura ezen kevesek közé tartozik. Korrekt, megbízható es valóban ért ahhoz amit elvállal. Ebben a szektorban ez ritka kincs! Biztosan fogunk még a jövőben együtt dolgozni! 

Forintos Anikó

eskuvoangyal.hu

“Laurával való munkát nem is igazán nevezném munkának, minden egyeztetés egy kellemes beszélgetés volt Vele és ezalatt ő félszavakból is megértette, hogy mit szeretnék, mit álmodtam meg. Sőt, szerintem ő sokkal jobban is tudta, mint én magam, mert amikor kész lett az oldalam az sokkal szebb és jobb lett, mint amilyenről álmodtam.

Teljes mértékben kifejez engem. Szerintem az ő női intuíció nélkül nem lett volna ilyen telitalálat az oldal. Hálás vagyok neki nagyon!”

Mihályi Nóra

mikkadesign.hu

Szakmailag rendkívül nagy tudású, tájékozott és kreatív. Ötleteivel nem csak könnyen átláthatóvá, hanem izgalmassá is teszi a weboldalunkat. Munkája pontos, megbízhatóan tartja a határidőket. Bármilyen változtatást, módosítást, újdonságot szeretnénk oldalunkon megjeleníteni, szinte azonnal megoldja. És ami a „hab a tortán”, nagyon kedves, segítőkész, öröm vele az együttműködés!

Papp Kitty

Írisz tündér dekor

8 évvel ezelőtt kialakított arculatunkat terveztük hosszú idő után átalakítani. Valahogy senki nem érzett rá arra a csipetnyi pluszra ami hiányzott minden munkából amit kaptunk, így maradt a régi megszokott arculat. Teljesen fel is adtuk már mikor megismertük Laurát. Szavak nélkül érezte hogy mi az ami nem nyomja el a valódi lényeget és egyszerűségében lesz a mi “arcunk” Finom elegáns és pont ezzel kelti fel az érdeklődést nem a sok harsánysággal amit sok helyen tapasztalunk. Laura rengeteg munkát tesz abba, hogy magát céget is megfigyelje így egészen más szemmel tudja a hozzá passzoló újításokat kialakítani. Csak ajánlani tudom, mert felülmúlja a várakozásaimat!

Harkai Krisztina

aromaliget.hu

“A Pinterest oldalain számos külföldi weboldalt találtam, ami hozta azt a nívót, amire vágytam, de sajnos hosszú hetek alatti keresés után sem találkoztam olyan magyar honlap készítő munkájával, ami az én igényeimnek megfelelt volna. Egész addig, amíg meg nem láttam Laura alkotásait. Az első pillanattól kezdve tudtam, hogy vele szeretnék dolgozni.

Laura munkáiból sugárzik a harmónia és letisztult stílus. Nem a túlzásokkal és a harsány színvilággal akarja megfogni az embereket, hanem egyfajta finom eleganciával hívja fel magára a figyelmet.”

ha szeretnéd rám bízni a megjelenésed

Töltsd ki az űrlapot!